Search

Кристиан Лешков назначен за извршен директор на Сава Осигурување

Сава Осигурување АД Скопје објави берзанска информација дека Кристаин лешков е назначен за нов извршен член на Одборот на директори, како и за нов извршен директор.

„Кристиан Лешков заедно со постоечкиот извршен член на Одборот на директори и Генерален директор = Мелита Гугуловска, ја сочинуваат Управата на Друштвото и заеднички го застапуваат и претставуваат Друштвото“, гласи информацијата споделена на берза.

Лешков досега беше главен оперативен директор во Сава Осигурување, каде што дојде од банкарскиот сектор како експерт за продажба.

Треба да знаете
Последни објави