Search

(Фото/Видео): Плоштадот во Скопје блеска во Новогодишна магија

Овие денови најголемиот плоштад во Македонија блеска во новогодишна магија.

Концерти на македонски автори и изведувачи, забавна програма за најмладите, штандови со закуски и пијалоци…новогодишната програма нуди се за сечиј вкус.

Треба да знаете
Последни објави