Search

Во градинка во Белград починало дете !

Вознемирувачка вест вечева пристигнува од Белград, каде во градинка денеска починало дете на возраст од една година и четири месеци ! Според медиумите кај северниот сосед детето починало додека спиело, додека пак други пишуваат дека се разбудило од спиење и почнало да повраќа, по што починало.

Во тек е полициска истрага во градинката во Нов Белград, а надлежните наложиле да се напраи обдукција и токсиколошки анализи. За сучлајот е исвестено и Вишото јавно обвинителство.

Треба да знаете
Последни објави