Search

ЈП „Градски паркинг“утре нема да се наплаќа во зонско паркирање

Ги известуваме корисниците на нашите услуги дека за време на државниот празник  „Св. Климент Охридски“, на 8 декември (петок), на јавните површини наменети за паркирање (зонско) со кои стопанисува ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, т.е. на зоните А, Б, Ц и Д, нема да се врши наплата.

Редовна наплата ќе се врши на следните паркиралишта: Зона А0- Водно, во катните гаражи: „Беко“ и „26ти Јули“ и на јавните паркиралишта: Кочо Рацин, Треска, Градска Болница, Нова Македонија, АМСМ, Народен фронт и клинички центар Мајка Тереза. ЈП „Градски паркинг“ – Скопје на сите граѓани им го честита државниот празник „Св. Климент Охридски“.

Треба да знаете
Последни објави