Search

Хана и Грашо чекаат второ дете?

Петар Грашо и Хана Хуљиќ ја изненадија домашната јавност кога во 2021 година открија дека се во врска и дека ќе добијат бебе, а сега 24 часа пишува дека парот чека уште едно дете.

Таткото на Хана, Тончи Хуљиќ, исто така ги коментираше гласините.

“Би сакал повеќе внуци. Што се однесува до мене, тоа би било одлично, но никој околу мене не е бремен. Секој пат велам дека би сакал да имам уште внуци покрај Алба. Засега ги нема. Но ќе ги има“, изјави Тончи за 24 часа, кој не криеше колку е среќен откако во неговиот живот дојде неговата внука Алба.

“Нејзиниот голем проблем и голема придобивка во животот е тоа што нејзиниот ореол – ефект е неверојатен. Нема никој што нема да го разоружа. Те снима и те удира онаму каде што си најслаб. Неверојатно”, гордо изјави дедото еднаш за Ин Магазин.

Хана ја роди ќерката Алба минатата година во јули.

Хана и Грашо се венчаа минатиот февруари во црквата Свети Доминик во Сплит, опкружени со семејството, кумовите и најблиските пријатели.

Треба да знаете
Последни објави