Search

Спасовски: Пронајдени два пиштоли кои се уште се вештачат

Споделувајќи информации со претставниците на медумите околу грозоморните убиства на 14 годишната Вања Ѓорчевска и 74-годишниот Панче Жежовски, министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски на вонредната прес-конференција вечерва потврди дека се пронајдени два пиштоли, но тие се уште се предмет на вештачење.

Обработката од стручните лица треба да покаже дали е тоа оружјто со кое е убиена Вања.

Треба да знаете
Последни објави