Search

ВО ЖИВО: Прес конференција на Мнистерот Спасовски

Во моментов, се одржува прес-конференција на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски по однос на новите сознанија за убијците на ученичката Вања Ѓорчевска.

Подолу линк од прес-конференцијата:

Треба да знаете
Последни објави