Search

Прес-конференција на министерот за внатрешни работи Спасовски и обвинителот Бубевски (во живо)

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски и Основниот јавен обвинител на ОЈО Скопје Гаврил Бубевски ќе одржат прес-конференција за случајот со убиствата на 14-годишната Вања Ѓорчевска и Панче Жежовски.

Треба да знаете
Последни објави