Search

Општина Центар со препорака до јавните и угостителски објекти да ја прилагодат музиката согласно трагичната смрт на Вања

Општина Центар по повод немилиот настан и трагичната смрт на Вања Ѓорчевска, ученичка во 9то одделение во ООУ ,,Јохан Хајнрих – Песталоци“ дава препорака до сите јавни и угостителски објекти на територија на општината во следните два дена да ја прилагодат музиката согласно жалниот настан.

Треба да знаете
Последни објави