Search

Лога и Небиу во ОУ „26 јули“ во Шуто Оризари ќе предадат одземен предмети за потребите на учениците

Министерот за правда Кренар Лога и директорот на Агенцијата за управување со одземен имот Дритон Небиу денеска ќе извршат предавање на трајно одземени предмети-разна стока за потребите на децата ученици во училиштето „26-ти јули“ во Шуто Оризари.

 Агенцијата за управување со одземен имот во согласност со своите законски надлежности врши континуиран поврат на конфискуваниот имот на граѓаните на Република Северна Македонија.

Треба да знаете
Последни објави