Search

Лавров слета на скопскиот аеродром

Министерот за надворешни работи пред малку слета на Аеродромот во Скопје, придружуван од бројна руска делегација.

Лавров доаѓа на 30тиот Министерски совет на ОБСЕ кој до петок се одржува во Скопје.

Поради неговото доаѓање, Украина, Летонија, Литванија, Естонија и Полска на самитот наместо со министри за надворешни работи, ќе бидат претставени само со делегации

Треба да знаете
Последни објави