Search

Потпишување договори по Законот за рамномерен регионален развој

Вицепремиерот за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции Фатмир Битиќи и министерот за локална самоуправа Ристо Пенов денеска во Владата ќе одржат заедничка прес-конференција по повод новите договори по Законот за рамномерен регионален развој (РРР).

Претходно ќе има церемонија на потпишување на договорите, на која ќе присуствуваат Битиќи, Пенов и директорот на Бирото за Рамномерен регионален развој Рамиз Реџепи. 

Треба да знаете
Последни објави