Search

Одбележување 54 години од формирањето на Одделот за воздухопловни единици

Свечена церемонија по повод 54 години од формирањето на Одделот за воздухопловни единици при МВР ќе се одржи денеска во базата на Одделот во Центарот за обука во Идризово.

На свеченоста ќе се обратат министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски, началникот на ОВЕ Ненад Алексовски и државната секретарка на Република Словенија, Тина Хеферле. 

Треба да знаете
Последни објави