Search

Црвен крст: 13 Израелци и 4 странци се на пат кон преминот Рафа

Тринаесет Израелци и четворица странски државјани беа ослободени во денешната размена на заложници.

Ослободените заложници беа примени од Меѓународниот комитет на Црвениот крст и се на пат кон преминот Рафа, соопштија од Црвениот крст.

Треба да знаете
Последни објави