Search

Крива Паланка-Деве Баир пуштен во сообраќај, забрана само за камиони

Македонија пат информира дека патниот правец Крива Палнка-Деве Баир е пуштен во сообраќај.

Тие велат дека останува само забраната за тешки товарни возила.

Треба да знаете
Последни објави