Search

Затворен за сообраќај автопатот Свети Николе – Миладиновци поради наноси од снег

Затворен е за сообраќај е автопатот Свети Николе – Миладиновци, поради наноси од снег и подмрзнување на коловозните ленти, потврди директорот на Центарот за управување со кризи, Стојанче Ангелов.

Возилата на клучката кај Миладиновци се пренасочуваат да патуваат кон источна и југоисточна Македонија преку Куманово или Велес.

Сообраќајот отежнато се одвива и кај селото Павлешинци на патот Куманово- Свети Николе, поради ветерот кој носи наноси од снег на коловозот.

Треба да знаете
Последни објави