Search

Почина доктор Пиперковски од Клиника за ортопедија

Македонската јавност се збогува со д-р Тодор Пиперковски, кој работеше на Клиниката за ортопедија.

Колегите и пријателите се простуваат со зборовите:„Прерано пријателе“…Инаку, македонската јавност го памети од случајот „Метастаза“.

Беше чест гостин во медиумите на разни теми од својата област, а учествуваше и на панел дискусијата на ЦИВИЛ, насловена како „Жртви на режимот – сведоштва и слики каде зборуваше за своето искуство со правосудниот систем и режимот.

Треба да знаете
Последни објави