Search

ВИДЕО: Моментот на експлозијата во Анкара

На социјалните мрежи се појави видео снимка од моментот кога бомбашот самоубиец ја активира бомбата пред зградата на полицијата во Анкара, Република Турција.

Турскиот министер за внатрешни работи, Али Јерликаја, изјави дека „еден терорист се разнесе, а вториот е неутрализиран“ во терористичкиот напад врз седиштето на турската национална полиција во главниот град Анкара.

Предупредување: Видеото е вознемирувачко

Треба да знаете
Последни објави