Search

Заев порача дека социјалдемократите имаат одговорност да преземат одлучни чекори

Мораме да осигураме просперитет за македонските граѓани и извесна иднина за нашата држава напиша Заев.


Членството во ЕУ сега се чини најдостижно.

На тој пат, ние социјалдемократите, имаме државничка одговорност да преземаме храбри и одлучни чекори.


Демократскиот блисклучува, тој здружува. Тоа е единствената и проверена формула за нов македонски успех.

Треба да знаете
Последни објави