Search

Голема експлозија во близина на Керчански мост

На социјалните мрежи објавена е снимка на која се гледа огромна експлозија во близина на Керченскиот мост.

Тоа е најважен мост на Крим, кој ги поврзува окупираните украински територии во Русија.

Керчанскиот мост досега е нападнат неколку пати.

Сè уште не е познато што ја предизвикало експлозијата и дали е погоден мостот. 

Треба да знаете
Последни објави