Search

Несреќа на патниот правец Кавадарци – Прилеп времено го запре сообраќајот

АМСМ информира дека сообраќајот на патниот правец Кавадарци – Прилеп е во прекин.

Од таму велат дека прекинот е поради сообраќајна незгода.

Прекинот ќе трае до завршување на увидот.

Треба да знаете
Последни објави