Search

Пандов од ВМРО-ДПМНЕ насмеан на протестот за случајот на Онкологија

Попладево стотици граѓани низ Скопје го искажаа својот револт од нехуманите и монструозни постапки на вработени на Клиниката за онкологија, барајќи правда и одговорност.

И додека ожалостените семејства и роднини бараа правда за нивните најблиски на протестот беше и претседателот на партискиот институт на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Пандов.

Како што покажува фотографија објавена на социјалните мрежи, Пандов е во средина на голема група граѓани, широко насмеан и очигледно добро расположен. 

Додека синови и ќерки, браќа и сестри тагуваа, додека мајки буквално паѓаа во несвест од болка и гнев, Пандов на маргините тераше лична кампања и судејќи по фацијалната експресија, очигледно не беше нималку засегнат од скандалот што последните денови ја тресе државата. 

Таквиот став на Пандов наиде осуда во јавноста и на социјалните мрежи.

Треба да знаете
Последни објави