Search

Без вода делови од Карпош и Центар

 Од ЈП „Водовод и канализација“ информираат дека  поради уличен дефект вечерва од 19.30 часот има прекин во водоснабдувањето во делови од општините Карпош и Центар.

Дефектот е на ул. „Петре Пирузе“ бр.10, а прекинато водоснабдување имаат корисници на од улиците  „Петре Пирузе“,  „Ташкенска“ и „Хаванска“, како и дел од улиците „Варшавска“ и „Хелсинки“.

Прекинот во водоснабдувањето ќе трае до завршување на дефектот. 

Треба да знаете
Последни објави