Search

Поради одрон кај Љубаништа, прекинат сообраќајот на патот Охрид-Свети Наум

 Поради одрон на патот во целосен прекин е сообраќајот на регионалниот пат Охрид – Свети Наум, кај селото Љубаништа. 

Како што соопшти АМСМ, сообраќајот на овој регионален пат е од 19:15 часот.

Треба да знаете
Последни објави