Search

Продолжениот викенд направи хаос на Богородица

Празничниот споен викенд, веќе предизвика хаос на граничниот премин Богородица. 

Уште сега се гледа колона од возила која чека да влезе во соседна Грција. 

Во живо, состојбата може да ја следите тука.

Треба да знаете
Последни објави