Search

Влазнија по само два месеци го отпушти Седлоски

Македонскиот тренер Гоце Седлоски веќе не е тренер на албанскиот клуб Влазнија, иако со клубот успеа да обебеди место во европските натпреварувања.

„Влазнија потврдува дека договорот со тренерот Гоце Седлоски е завршен. Му благодариме за завршената работа и му посакуваме успех во иднина“, се вели во обајвата на клубот.

Треба да знаете
Последни објави