Search

Сообраќајка на автопатот Штип-Скопје, возилата пренасочени по стариот пат

Сообраќајна несреќа вечерва е причина за затворање за сообраќај на автопатот од Штип за Скопје. Сообраќајната несреќа се случила во 20:20 часот и оттогаш автопатот е затворен, а возилата се пренасочуваат по стариот пат.

Сообраќајна несреќа вечерва е причина за затворање за сообраќај на автопатот од Штип за Скопје. Сообраќајната несреќа се случила во 20:20 часот и оттогаш автопатот е затворен, а возилата се пренасочуваат по стариот пат, се вели во соопштението од Авто-мото сојузот на Македонија.

Сењ очекуваат официјални информации од Министерството за внатрешни работи за несреќата и за состојбата на патниците.

Треба да знаете
Последни објави