Search

Без вода улицата Азем Хајдари во Чаир

 ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска од 13:45 часот без вода ќе бидат корисниците од улицата „Азем Хајдари“ во Чаир. Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради уличен дефект ф-100 милиметри на таа улица.

Корисниците ќе бидат без вода до завршување со санација на дефектот. 

Треба да знаете
Последни објави