Search

Без вода дел од булеварот Трета македонска бригада

Корисниците од булеварот „Трета македонска бригада“ 37 висока зона, денеска, од 09:00 часот, нема да имаат вода, соопшти РЦУК.

Прекинот на водоснабдувањето е поради дефект на приклучна водоводна цевка Ф 80 милиметри и ќе трае до негово санирање. 

Треба да знаете
Последни објави