Search

Tројца затвореници од “Идризово” упаднале во канцеларија на затворската полиција и кршеле во неа

Затвореници влегле во канцеларијата во зградата на затвореното одделение во затворот Идризово, каде имало вработени лица, при што едниот од осудениците оштетил дел од инвентарот.

Инцидентот се случил вчера во 14.30 часот, а го пријавиле од КПУ Затвор Идризово. Како што се наведува, се работи за осудениците Р.К(34), Н.З.(31) и Б.З.(32).

За случајот е запознат Јавен обвинител и се работи на негово расчистување.

Треба да знаете
Последни објави