Search

Пожар над скопската населба Пинтија

Шумски пожар над населба Пинтија, информираат од Центарот за управување со кризи.

Според напишаното на социјалните мрежи, гори ниска вегетација.
„БППЗ на Град Скопје мометално интервенира со 1 ПП Возило и 4 пожарникари. Во моментов пожарот не преставува голема опасност“, потенцираат надлежните.

Треба да знаете
Последни објави