Search

Ковачевски и министерот Бектеши во посета на маркет


Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски на ден 28.03.2023 година (вторник), во 10:15 часот ќе го посети маркетот „Кит-Го” во Тафталиџе по што ќе даде изјава за медиумите.

Заедно со премиерот Ковачевски ќе бидат министерот за економија Крешник Бектеши и директорот на Државниот пазарен инспекторат Горан Трајковски.

Треба да знаете
Последни објави