Search

Експлозија во близина на Сити Мол

На 24.03 .2023 г во 14.40 часот од страна на НН лице пријавено е дека на ул Разловечко Востание бр 1 се има слушнато детонација највероватно има есплодирано плинска буца и опожарен е стан на вториот спрат дознава 24 инфо.

Треба да знаете
Последни објави