Search

Без вода населба Пролет

 ЈП „Водовод и канализација“–Скопје известува дека денеска од 09:00 часот,без вода ќе бидат корисниците од населбата Пролет.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект на приклучна водоводна цевка Ф5/4 на улица „Цицо Поповиќ“ 3.

Корисниците ќе бидат без вода од 09:00 часот до завршување на дефектот. 

Треба да знаете
Последни објави