Search

Трајковски: ДПИ за една недела напиша 115 казни

Државниот пазарен инспекторат во периодот од 06.03 до 13.03.2023 година има извршено над 450 инспекциски надзори на целата територија на Република Северна Македонија напиша Трајковски.


Во наведениот период од страна на Државниот пазарен инспекторат наплатени и издадени се над 115 прекршочни платни налози со вредност над 4 милиони денари.

Треба да знаете
Последни објави