Search

Без вода неколку улици во Центар

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје известува дека денеска, од 15:30 часот, без вода ќе бидат неколку улици во Центар. Прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од улиците „9-ти Мај“, „Христо Смирненски“, „Борка Талевски“, „Костурски Херои“, „Петар Поп Арсов“ и „Роза Луксембург“.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато поради дефект на приклучна цевка од 1  цол на улица „9ти Мај“ 28 во населба Центар.

Корисниците ќе бидат без вода од 15:30 часот до санирање на дефектот. 

Треба да знаете
Последни објави