Search

Средба на министерот Лога со претставници на Меѓународната фондација за изборни системи ИФЕС

Министерот за правда Кренар Лога денеска се сретна со претставници на Меѓународната фондација за изборни системи ИФЕС.

– На средбата се разговараше за изборните реформи и неопходноста од вклучувањето на невладините организации, маргинализираните групи во подготовката на нов изборен законик како и ангажирање на домашни и меѓународни експерти во целиот процес, се наведува во соопштението на Министерството за правда. 

Треба да знаете
Последни објави