Search

(Фото) Скопјани се помасовно донираат за настраданите во Турција и Сирија

Фото: Слободан Ѓуриќ

Од ден на ден расте бројот на граѓани и компании кои донираат облека, обувки, покуќнина, храна, вода и хигиенски производи за семејствата кои останаа без домови по разорниот земјотрес кој ги погоди Турција и Сирија.

Собирен пункт има на плоштадот во Скопје, па сите заинтересирани граѓани може таму да ја однесат хуманитарната помош.

Треба да знаете
Последни објави