Search

МОН и ОБСЕ ќе потпишат меморандуми за разбирање

Во Министерството за образование и наука (МОН) денеска ќе бидат потпишани меморандуми за разбирање со Канцеларијата на ОБСЕ за спроведување заеднички активности во образованието и за проектот „Градиме нови мостови“

Како што информираат од МОН, медиумите ќе ги потпишат министерот за образование и наука Јетон Шаќири и шефот на Мисијата на ОБСЕ во Скопје, Килиан Вал.

Треба да знаете
Последни објави