Search

Владата ќе одржи седница

Владата на Република Северна Македонија, денеска, 01.02.2023 година (среда) ќе одржи седница.
За заклучоците и одлуките по точките од дневниот ред, јавноста ќе биде информирана по завршувањето. 
Треба да знаете
Последни објави