Search

Гори автомобил кај Црвен крст

Автомобил гори на булеварот „Кочо Рацин“ во Скопје, наспроти Црвен крст, во близина на Зелен пазар.

Автомобил со гостиварски таблици се запалил вечерва на раскрсницата кај Црвен крст. Во автомобилот нема луѓе, а пламенот излегува од делот каде што се наоѓа моторот на возилото.

Фото: Нова Македонија

Треба да знаете
Последни објави