Search

Во Русија цивили минуваат низ воена обука, вклучително и деца

Фотографии направени пред неколку дена во Русија прикажуваат цивили – мажи, жени и деца – кои учествуваат во основна воена обука. Фотографиите се снимени во „спортско-патриотскиот“ клуб Јарополк во Красногорск, во близина на Москва, пренесува Индекс.хр.

На фотографиите се прикажани цивили кои учат да користат пушки, носење и контролирање други луѓе кои лежат на земја.

Лицата кои ги обучуваат носат униформи и ознаки на руската армија.

Треба да знаете
Последни објави