Search

Ковачевски ќе учествува и говори на Форум за родова еднаквост

Претседателот на Владата на Република Северна Македонија, Димитар Ковачевски денеска 02.12.2022 година (петок) со почеток во 14:00 часот, ќе учествува и ќе говори на Форум за родова еднаквост, како дел од 16-те дена активизам против родово насилство. Настанот се одржува во хотелот Холидеј Ин во Скопје.
Ве покануваме да го проследите обраќањето на премиерот Димитар Ковачевски. Дополнителни новинарски прашања не се предвидени.

Треба да знаете
Последни објави