Search

Трипуновски до Николовски: По петти пат бегаш од дебата, дај охрабри се да ги соочиме фактите и аргументите па земјоделците нека одлучат

Наместо да се препукуваме преку статуси, ајде Љупчо собери храброст и излези на телевизиско соочување, па земјоделците сами нека заклучат кој работи во нивен интерес, а кој на нивна штета.
 
Јас сум човек кој отворено разговара за проблемите и предизвиците. Никогаш не сум бегал од соочување со факти и аргументи.
 
П.С. По петти пат бегаш од дебата, дај овој пат охрабри се, одбери телевизија, време и доаѓам.
 
 
Линк од фејбук статус:
Треба да знаете
Последни објави