Search

Се запали хотел во Москва, евакуирани 300 луѓе

Пожар проголта хотел во северозападниот дел на Москва.

Пожарот е изгаснат без жртви, соопштија од Главната управа на Министерството за вонредни ситуации за Москва.

„Во 19 часот и 56 минути е изгаснат пожарот на површина од 15 метри квадратни“, се вели во соопштението на ТАСС.

Вкупно 300 луѓе беа евакуирани.

Пожарот најверојатно бил предизвикан од краток спој.

Треба да знаете
Последни објави