Search

Без струја утре дел од Аеродром

Заради технички зафати во дистрибутивната електромрежа, електрична енергија утре од 8 до 13 часот ќе немаат корисниците од дел од ул. „Мите Богоевски” во општина Аеродром,

Од 10 до 14:30 часот утре струја ќе немаат и корисниците од дел од село Горно Лисиче, соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје по добиено известување од ЕВН.

В сабота, 4 декември, од 8 до 14 часот струја ќе немаат корисниците од дел од населбата Илинден, поточно улиците бр. 32 и бр. 34 и објектите во околината на хотелот „Белви” во општина Илинден.

Треба да знаете
Последни објави