Search

Моќ на дофат – Имлек протеин шејк:  100% млечен протеински напиток

Спортската рекреација стана составен дел од животот на современиот човек кој се грижи за своето здравје, тело и дух.

Неизбежна компонента што оди заедно со физичката активност е исхраната. И тоа не каква било исхрана. Исцрпените мускули по напорниот тренинг мора да бидат снабдени со протеини, кои се основа за градење здрава и квалитетна мускулна маса.

Благодарение на компанијата Бимилк, која внимателно ги слуша желбите и потребите на своите потрошувачи, отсега имате сопствена загарантирана доза од 30 грама 100% протеини од млеко во само едно шише.

Имлек протеин не содржи додаден шеќер или лактоза, а процентот на маснотии е само 0,1%, поради што е идеален оброк за сите оние кои се грижат за својата линија и здравје, и сакаат по физичката активност да ги снабдат своите мускули со потребните хранливи материи.

Покрај тоа што со Имлек протеин за своето тело ќе обезбедите хранлива закуска, за вашите сетила ќе овозможите единствено искуство, бидејќи протеинските шејкови доаѓаат во три неверојатно богати вкусови на чоколадо, ванила и јагода.

 

 

Треба да знаете
Последни објави