Search

Изборен штаб на Трамп: Ако се пребројат легалните гласови, ние ќе победиме

Изборниот штаб на американскиот претседател и републикански кандидат Доналд Трамп денеска соопшти дека по законски пат ќе се обидат да обезбедат пребројување на легалните гласови и дека очекуваат да победат, додека гласањето во клучните земји продолжува.

„Ако ги преброиме сите легални гласачки ливчиња, ние ќе победиме, претседателот ќе победи”, рече Бил Степиен на конференциски повик. 

Треба да знаете
Последни објави