Search

Разголен маж во центарот на Лондон прошетал со заштина маска на „љубовниот мускул“

Гол маж, како од мајка роден ги шокирал минувачите во центарот на Лондон кога прошетал по улиците со заштитна маска ставена на „љубовниот мускул“ !? Во време на борба против ширење на пандемијата со коронавирусот, здравствените власти ширум светот препорачуваат луѓето задолжително да носат заштитни маски.  Маските се задолжителни за сите граѓани во продавниците низ Англија.

Овој мускулест маж ги послушал советите, но наместо на устата и ност маската ја сместил на „љубовниот мускил“. Многу од минувачите со кои се среќавал одејќи по трговската улица гледале со вчудоневидување, други срамежливо фрлале поглед гон разголениот маж, а имало и такви кои се забавувале и го фотографирале со своите мобилни телефони.

 

 

Треба да знаете
Последни објави