Search

Стаменковска- Стојковски : Јавните службеници се цел на притисоци

Пред Државната комисија за спречување на корупцијата деенска се обрати  Невенка Стаменковска Стојковски, дополнителен заменик министер во МИОА.

Стаменковска Стојковски рече дека јавната администрација е цел на притисоци и закани и ги повика сите кои имаат такви проблеми да и пишат на нејзиниот мејл или да се јават на телефон.

Треба да знаете
Последни објави